Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Nem tiltják ki Pestről a dízeles taxikat

0

Tarlós István cáfolta, hogy néhány év múlva már csak nulla emissziós taxik járhatnának Budapesten.

A főpolgármester szerint nem életszerű, nem reális, hogy néhány éven belül kitiltsák a nem elektromos taxikat Budapestről. Nincs a fővárosnak ilyen terve 2020-ra, 2023-ra – mondta a pénteki Budapestinfón. Majd, valamikor, sok év múlva lehet ilyen intézkedést hozni. Ez a felvetés csak a taxisok hergelésére jó.

Tarlós egy újságírói kérdésre egy néhány nappal ezelőtti hírre reagált. Eszerint Szeneczey Balázs városfejlesztésért felelős főpolgármester-helyettes beszélt arról, hogy a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) elképzelései szerint 2020-tól már nem adnának ki taxiengedélyt belsőégésű motorral hajtott taxikra a fővárosban, 2023-ban pedig a régebbi olyan engedélyek is érvényüket vesztik, amelyek nem villanyautókra vonatkoznak.

Budapest Tarlós István közút taxi Nemzetgazdasági Minisztérium magazin
Maradhatnak a dízeles, benzines taxik a fővárosban

Tarlós mérlegeli, hogy lezárja a Szabadság hidat

6

Budapest közút Szabadság híd Tarlós István

Tarlós bocsánatot kért a budapestiektől

5

A főpolgármester személyes intézkedésére volt szükség, hogy elkezdjék eltakarítani a jeget, a havat, a latyakot. - Még elbeszélget majd a BKV és az FKF vezérigazgatójával erről.

Nyilvános az OLAF-jelentés

0

Az EU Csalás Elleni Hivatala sok tucatnyi szerződést tart szabálytalannak, ezek közül csak egy esik a Demszky-korszak utáni időkre.

Szerény javaslat a szmogriadós probléma megoldására

4

Ha a veszélyes légszennyezés esetén csak 500 forint lenne a napijegy Budapesten, az autósok egy része átülne a közösségi közlekedésre.

Közlekedés. Elsősorban közösségi.
Városi és vasút.

Facebook

Utolsó kommentek