Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Villamospótló troli drót nélkül a bulihíd idején

0

Két júniusi hétvégén a Szabadság hídról kitiltják a gépi üzemű járműveket, ezért Budán a villamosok, Pesten a 72-es troli útvonalát módosítják.

A Duna fölött gyalog, biciklivel vagy busszal, alatta metróval lehet átmenni, amíg június 17-én, 18-án, 24-én és 25-én a Szabadság híd gyalogos és kerékpáros zónaként üzemel - derül ki a BKK közleményéből.

villamos híd Budapest közút kerékpár gyalog gyorsvasút busz 4-es metró

Ha villamos nem is, körhídkilátó lehet Hódmezővásárhelyen

1

Hódmezővásárhely magazin közút útépítés idegenforgalom kilátó híd

Megint lesz nyáron bulihíd

1

Néhány hétvégére kitiltanák a gépjárműveket a Szabadság hídról

Nem lesz hosszú életű idén nyári hétvégéken a piknik a Szabadság hídon, ha szó szerint kell érteni, amit Tarlós István mondott szerdán a fővárosi közgyűlésen. Az általában rendpártinak tartott főpolgármester szavai úgy zengtek a terem falai között, mint egy szigorú igazgatóéi az iskolai évzárón: "ha egyszer valaki felmászik a turulhoz, az egész akció le van fújva, nem szeretném, ha valaki ilyen hülyeség miatt meghalna ott. A szervezők ezt vegyék tudomásul, gondoskodjanak róla, hogy ne történjen ilyen kísérlet".

Budapest híd Tarlós István villamos

Tésztából építettek hidat

0

Már évente többször rendeznek tésztahídépítő versenyeket Magyarországon. A képen a lettországi Riga Technikai Egyetem Bridge iT nevű csapatának egyik tagja igazítja meg tésztahídjukat a terhelőpadon a Debreceni Egyetem Műszaki Karának Építőmérnöki Tanszéke által szerdán rendezett TörDElő tésztahídépítő versenyen Debrecenben. (MTI)

híd közút magazin Debrecen
Fotó: MTI / Czeglédi Zsolt

Tarlós mérlegeli, hogy lezárja a Szabadság hidat

6

Budapest közút Szabadság híd Tarlós István

Közlekedés. Elsősorban közösségi.
Városi és vasút.

Facebook

Utolsó kommentek