Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Új utasmólót kezdtek építeni Ferihegyen

0

Ferihegy repülés magazin beszerzés Budapest

Halálos baleset az M5-ös autópályán

0

Személygépkocsi és egy kisteherautó ütközött kedd hajnalban az M5-ös autópályán, Kecskemétnél.

Egy ember a helyszínen életét vesztette, az érintett szakaszt lezárták – közölte a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság.

Az M5-ös autópálya főváros felé vezető oldalán, a 78-as kilométerszelvénynél egy személygépkocsi ütközött össze 3 óra 40 perckor. A baleset következtében egy nő megsérült, egy férfi pedig a helyszínen életét vesztette.

A rendőrök a helyszínelés miatt teljesen lezárták az autópálya érintett szakaszát, a forgalmat a 90-es kilométerszelvénynél az 54-es főúton keresztül az 5-ös főútra terelik. (MTI)

baleset autópálya M5-ös autópálya közút magazin
Google/Maps, Waze

Nőnek a BKK jegyárbevételei

1

BKK tarifa ár Budapest magazin közút villamos gyorsvasút

Használt hajót venne a BKV

0

Egy százfős (plusz-mínusz 20 utas) használt hajót kíván vásárolni a BKV. Egy másik kiírás keretében a hajó üzembe helyezésére lehet pályázni. A feltételek nem tűnnek szigorúnak, az indulhat a tenderen, akinek van megfelelő hajója, az ajánlatokat az ár szerint bírálják el. A beszerzési tenderre február 24-éig, az üzembe helyezésre 27-éig lehet jelentkezni – írja a felhívásokat felfedező iho.hu.

Nem tiltják ki Pestről a dízeles taxikat

0

Tarlós István cáfolta, hogy néhány év múlva már csak nulla emissziós taxik járhatnának Budapesten.

A főpolgármester szerint nem életszerű, nem reális, hogy néhány éven belül kitiltsák a nem elektromos taxikat Budapestről. Nincs a fővárosnak ilyen terve 2020-ra, 2023-ra – mondta a pénteki Budapestinfón. Majd, valamikor, sok év múlva lehet ilyen intézkedést hozni. Ez a felvetés csak a taxisok hergelésére jó.

Tarlós egy újságírói kérdésre egy néhány nappal ezelőtti hírre reagált. Eszerint Szeneczey Balázs városfejlesztésért felelős főpolgármester-helyettes beszélt arról, hogy a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) elképzelései szerint 2020-tól már nem adnának ki taxiengedélyt belsőégésű motorral hajtott taxikra a fővárosban, 2023-ban pedig a régebbi olyan engedélyek is érvényüket vesztik, amelyek nem villanyautókra vonatkoznak.

Budapest Tarlós István közút taxi Nemzetgazdasági Minisztérium magazin
Maradhatnak a dízeles, benzines taxik a fővárosban

Közlekedés. Elsősorban közösségi.
Városi és vasút.

Facebook

Utolsó kommentek